Cine este KOVE MOTO?

KOVE MOTO a fost înființată în 2017 și activitățile sale includ cercetarea și dezvoltarea, proiectarea, producția și vânzarea de motociclete, compania concentrându-se pe performanță și pe viziunea sa de motociclete de înaltă performanță, de înaltă calitate și de mare cilindree pentru pasionații de două roți din jurul lumii.

Prezența KOVE MOTO în România și cooperarea cu SYM Future Mobility a început și consolidat în 2023, cu disponibilitatea exclusivă a popularului MAVERICK 500 și apoi a ROCKSTAR 500 în țara noastră, sub brandul DAYTONA MOTORS.

Totul a început cu pasiunea fondatorului și președintelui companiei, Zhang Xue, de a se ocupa de domeniul motocicletelor. Așteptarea sa inițială era să lucreze ca pilot de motociclete, fiind nevoit să depășească obstacolul dificil al lipsei de resurse. Cu toate acestea, persistența și viziunea lui i-au dat impulsul necesar pentru a începe ca mecanic, dobândind o experiență valoroasă, pentru a se alătura în cele din urmă la Campionatul chinez de motocross ca pilot competitiv. În 2013 a decis să-și pună capăt carierei de curse și s-a orientat către producția de motociclete prin crearea primei sale fabrici. După patru ani, a luat ființă KOVE MOTO, care într-o perioadă extrem de scurtă de timp a reușit să creeze un impact și recunoaștere uriaș la nivel global.

KOVE MOTO a înregistrat deja o piață impresionantă și cifre mari de vânzări. În 2021, vânzările au depășit 20.000 de unități, iar rata medie anuală de creștere a vânzărilor a ajuns la 40%. Pe măsură ce piața internațională continuă să se extindă, peste 5.000 de motociclete sunt exportate pe piețele externe.

Compania a ocupat una dintre pozițiile de lider în rândul producătorilor autohtoni, în categoria motocicletelor de peste 300 cmc în ceea ce privește vânzările. 500X ocupă primul loc în producția internă de motociclete Adventure și are în prezent două fabrici în Chongqing și Chengdu.

Fabrica pune un accent deosebit pe proiectarea și dezvoltarea produselor, cu o echipă de cercetare și dezvoltare de aproximativ 113 persoane. De asemenea, s-a acordat o atenție deosebită calității produselor și, prin urmare, sistemul de certificare a calității IAFT16949 este pe deplin implementat. Compania are, de asemenea, o linie de asamblare, departament de fabricare a motoarelor, fabrică de fabricare a șasiului, linie de producție de evacuare, departament de prelucrare CNC, departament complet de testare a vehiculelor, departament separat de testare a motoarelor, departament de inspecție 3D etc.

În viitor, ca companie de motociclete bazată pe tehnologie, KOVE MOTO va continua să investească în cercetare, dezvoltare și design, să utilizeze capabilități inovatoare și infrastructură industrială și să își îmbunătățească imaginea produsului prin investiții continue în noi tehnologii și standarde de calitate mai înalte.